Julho 28, 2021, 13:20:08Membro Mais Recente: Jonas Campos
R4 simracing » Competição » Arquivo » GT's » Campeonatos e Eventos » Arquivo » [AC] ImSim Series: Huracán SuperTrofeo 2019 » ImSim: Huracán SuperTrofeo 2019
Páginas: [1]
  Imprimir  
Autor Tópico: ImSim: Huracán SuperTrofeo 2019  (Lida 2596 vezes)
0 Membros e 1 Visitante estão a ver este tópico.
Joao Moutinho
Administrator
Hero Member
*****
Offline Offline
Mensagens: 803

« em: Fevereiro 15, 2019, 17:14:26 »





>> Presentation
>> Skins & Sponsors
>> Registrations
>> Board
>> Prizes
>> Championship Regulations


General information

Racing simulator
- Assetto Corsa

Mandatory downloads and recomended configuration
- Board


Licence
- Free

Availiable cars
  • Lamborghini Huracan Super Trofeo

Championship

- The car is original ingame content, the addon tracks and driver liveries should be downloaded via simsync.

- You must use your Name / Nickname + Surname in the championship
- There will be a driver's championship and a team's championship
- The races will take place in locations used by the real championship
- Rolling start in all of the races
- Racing licence limited to 3 penalties (ruled by the race stewards a.k.a. CAD)
- Maximum of 56 drivers.
- Driving aids available will be the same as used in real life


Calendar    

- There will be 2 test races for drivers to get acquainted with the car and the race format, and 6 official races.
  

t1)6th of march, 2019-Vallelunga*
t2)12th of march. 2019-Mount Panorama


1)26th of march, 2019-Estoril
2)9th of april, 2019-Silverstone
3)23rd of april, 2019-Imola
4)7th of may, 2019-Virginia Raceway
5)21st of may, 2019-Yas Marina
6)4th of june, 2019-Jerez

*All the races will take place on Tuesdays except for the first test race that will be on a Wednesday.

« Última modificação: Fevereiro 28, 2019, 18:14:37 por Joao Moutinho » Registado
Joao Moutinho
Administrator
Hero Member
*****
Offline Offline
Mensagens: 803

« Responder #1 em: Fevereiro 22, 2019, 01:00:40 »

Regular Racing Weekend

Briefing: 21:30 (15 min.)

[Race 1] Qualifying: 21:45 (10 min)
[Race 1] Grid time: 21:55 (5 min)
[Race 1] Race: 22:00 (15 min)

[Race 2] Qualifying: 22:30h (15 min.)
[Race 2] Grid: 22:45h (5 min)
[Race 2] Race: 22:50h (25 min)




If there are more than 36 drivers




Drivers will be divided into 2 groups of up to 28 drivers, going into Heat A and Heat B

Schedule:

[Heat A] Qualifying: 20:30 (1 hour)
[Heat A] Grid time: 21:30 (5 min)
[Heat A] Race: 21:35 (15 min)

[Heat B] Qualifying: 20:45 (1 hour)
[Heat B] Grid time: 21:45 (5 min)
[Heat B] Race: 21:50 (15 min)


The final race will have from 28 to 32 drivers, depending on the grid slots of each track:

- 10 drivers will move on from both heat A and heat B, onto the final.
- The rest of the slots in the server will be taken by the best qualifying times in the previous 1h qualifying sessions.


Briefing: 22:20 (10 min.)

[Final] Qualifying: 22:30h (15 min.)
[Final] Grid: 22:45h (5 min)
[Final] Race: 22:50h (25 min)


Every session will be broadcasted.


Qualquer dúvida sobre o campeonato pode ser questionada neste tópico.
« Última modificação: Março 13, 2019, 20:21:32 por Joao Moutinho » Registado
Páginas: [1]
  Imprimir  
 
Ir para: